ما را دنبال کنید

جستجوگر

در مورد خرم آباد

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 318
  • کل نظرات : 480
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 3
  • تعداد اعضا : 292
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 103
  • بازديد ديروز : 212
  • بازديد کننده امروز : 30
  • بازديد کننده ديروز : 89
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 4
  • بازديد هفته : 579
  • بازديد ماه : 103
  • بازديد سال : 28,639
  • بازديد کلي : 2,379,691
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.239.129.52
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

رونیکس سرور - هاست - نمایندگی هاست - میزبانی وب پرسرعت و پربازدید

آخرین ارسالی های انجمن

 


اسباب بازی مناسب کودک و نوزاد 7 ماهه ( نی نی 7 ماهه):

كودك هفت ماهه در ابتدای مسیر حرف زدن است و نیاز دارد یاد بگیرد كه صداها ، كلمات را تشكیل می دهند، كلمات به یكدیگر وصل می شوند تا جمله ها ساخته شوند و جمله ها با یكدیگر تركیب می شوند تا داستانها به وجود بیایند. بنابراین تا می توانید با او صحبت كنید و در زمان بازی هم با او حرف بزنید تا بیشتر تشویق شود.

 

كودك در این سن چگونه بازی می كند؟

  

-          در صورت تكیه به مبل، می تواند وزن خود را تحمل كند.

-           می تواند در حالی كه به مبل چسبیده است از محلی به محل دیگر راه برود. 

 -          روی شكم خود می تواند به جلو بخزد.

-          می تواند  روی دستها و زانوهای خود تكان بخورد.

 چون بینایی رنگی كامل دارد، با نگاه كردن به اشیای پیچیده لذت ببرد و می تواند طوری حركت كند كه بهتر ببیند.

-          با شنیدن اسم خود عكس العمل نشان می دهد و همچنین صداها و آوازهای مختلف را از هم تشخیص می دهد.

-         شروع می كند كه دست خود را به دور اسباب بازی هایش مانند فنجان بگیرد و می تواند با استفاده از انگشت شست آنها را بگیرد.

-         از چشمهایش برای نشان كردن و دسترسی به اشیاء استفاده می كند.

 

 اسباب بازی های متناسب با سن نی نی 7 ماهه :

  

1- اسباب بازی به حالت نشسته بر روی كف اتاق

 

 این اسباب بازی ها در تقویت مهارت های كنجكاوی و تفكر كودك و همچنین مهارت های جسمی مانند به طرف اشیا رفتن، گرفتن و حتی شاید سینه خیز رفتن نقش مهمی بازی می كنند. یك اسباب بازی كه به رفتار های كودك پاسخ می دهد به تقویت ارتباطات جسمی و ذهنی او كمك می كند.

برای كمك به كودك  یك بازی دوطرفه بین خود تان و او شروع كنید مثلا  غلت دادن اسباب بازی به عقب و جلو و از این فرصت برای به كارگرفتن كلمات استفاده كنید : "جلو و عقب"، "نوبت تو، نوبت من".همچنین می توانیداو را تشویق كنید تا اسباب بازی را به سمت جائی غلت دهد و خودتان آن را مجددا بردارد و بیاورید. با حركت اسباب بازی، احتمال دارد كه كم كم او به سمت آن حركت كندزیرا  می خواهد كه دوباره غلت دادن را شروع كند! اگر اسباب بازی صدا تولیدكند، كودك یاد می گیرد كه جای اشیا را با استفاده از صدای آنها پیدا كند: اسباب بازی را به او نشان دهید، بعد آنرا در پشت خودتان قایم كنید و صدایش را فعال كنید. این كار را چندین بار انجام دهید تا ببینید  او به سمت شما حركت می كند تا منبع صدا را پیدا كند یا نه.

 

2-شكل سازهای با صداهای جالب:

 

شكل سازها روش خیلی خوبی برای رشد مهارت" حل مساله" به شمار می روند. زمانی كه بعد از قرار گرفتن یك قطعه از اسباب بازی در جای مناسب خودش،صدائی از آن بلند می شود، كودك تشویق می شود  و ضمنا علت و معلول را به خوبی می فهمد.

از آنجا كه تشخیص شكل و دسته بندی كردن، هنوز چندماهی برای او زود است، بیشتر روی كمك به او برای درك مفاهیم داخل و خارج و روشن و خاموش تمركز كنید. كودك را تشویق كنید تا دستش یا یك شیء را داخل یك اسباب بازی شكل ساز ببرد... چه اتفاقی خواهد افتاد؟ اگر او با یك صدا یا موزیك جالب مواجه شود، از آن به بعد، بازی "داخل و خارج" را دوست خواهد داشت.

خوب است كه بتوانید معرفی شكل ها را هم كم كم شروع كنید. با یك نمونه شروع كنید نام آن را بگوئید و اجازه دهید كه قبل از معرفی دومی، كودك در ذهنش  آن را دسته بندی كند. سعی كنید اسم آن شكل را همزمان با برداشتنش و زمانی كه دارد سعی می كند آن را در جای صحیح خود بگذارد ،بگوئید.

 

3-اسباب بازی های عمل/عكس العمل

 

ایجاد یك  عكس العمل در اسباب بازی مثلا  فشردن یك دكمه، به صدا درآوردن زنگ یا بازكردن در ،به ذهن كودك چیز جدیدی می دهد كه درباره آن فكر كند .

از ویژگی های اسباب بازی برای معرفی رنگهای مختلف به كودك استفاده كنید و اسم هر رنگ را در حالی كه به اسباب بازی به آن رنگ اشاره می كنید بیان كنید. مهارت های دریافت زبان كودك ،در این مرحله در حال رشد هستند بنابراین هر چه بیشتر بشنود، با كلمات بیشتری آشنا خواهد شد.

وقتی كودك عكس العملی را از اسباب بازی فعال می كند، مفاهیم را برایش بیشتر تشریح كنید: "صدای شیر و می شنوی؟ ببین وقتی به اسباب بازی دست زدی چی شد!"

 

4-وسایلی كه به سینه خیز رفتن و ایستادن كمك می كنند

 

 وسایل بازی كه كودك حین كار با آنها باید بایستد یا با آنها راه برود، آسان و سرگرم كننده هستند و بچه های كوچك را با خیلی از كارهای جالب مشغول می كنند. این وسایل همچنین به آنها كمك می كنند تا همان زمان كه تلاش می كنند بایستند، اعتماد به نفس پیدا كنند.

كنار كودك بنشینید و به صورت بازی به ویژگی های جالب اسباب بازی هایش و رنگ  آن ها اشاره كنید. اسم رنگ ها را با اشاره به هر كدام بلند بگویید: " این یك مهره آبیه، این یكی سبز ه ،این یكی هم ارغوانیه. یك، دو، سه مهره"

تا می توانید در مكالمه با كودك از كلمات و عبارات توصیفی استفاده كنید؛ بچه ها  در این سن از شنیدن لذت می برند و این كار به آنها كمك می كند تا صدا های بیشتری تولید كنند.

با صحبت كردن در مورد چیزهایی كه كودك باعث اتفاق افتادن  آنها می شود، شما كمكش می كنید تا عمل و عكس العمل را هم درك كند: "تو  الان چیكار كردی؟  توپو چرخوندی این صدا در اومد! گوش بده... می شنویش؟ بذار توپو دوباره بچرخونیم. چه صداهایی می شنوی؟"

ماهیچه های در حال رشد كودك را با تشویق او به دخالت فیزیكی در بازی تمرین دهید. او را در  هل دادن ، غلت دادن یا به عقب و جلو راندن اشیا، خزیدن با آنها یا بالارفتن از وسایل بازی مخصوص بچه ها، دخالت بدهید. تمام این تمرین ها به تقویت ماهیچه ها و اعتماد به نفس او كمك می كنند.

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

نظرات ارسال شده

ارتباط با مدیر

ارتباط با مدير

لینک دوستان

نظرسنجی

از میان گزینه های زیر بهترین شهر لرستان از نظر جاهای دیدنی و تفریحی کجاست ؟